Herfstvakantietip voor kids: de vloer op met The100Hands!

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en heb je nog geen plannen voor de herfstvakantie? Geef je dan op voor een superleuke theaterworkshop van het Bredase gezelschap The100Hands in Podium Bloos!

De workshop staat in het teken van theater en bewegen. Aan de hand van speloefeningen en fysieke opdrachten maak je samen met de andere deelnemers een aantal scènes, die jullie op de laatste dag van de workshop presenteren aan familie en vrienden. Theater- of danservaring is niet noodzakelijk. Wel is het belangrijk dat je het leuk vindt om (nieuwe) dingen uit te proberen en dat je alle workshopdagen aanwezig kunt zijn.

The100Hands is een dansgezelschap uit Breda bestaande uit Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik Škerlj. Samen met o.m. Jade van den Hout maken zij fysieke theatervoorstellingen voor jong en oud.

Praktische informatie

Leeftijd : 8 – 12 jaar (bovenbouw)
Periode  : ma 14 t/m vr 18 oktober 2019
Tijden : dagelijks van 14:00 – 17:00 uur
Locatie : Podium Bloos, Speelhuislaan 153
Contributie : € 75,-

Neem een vriendje of vriendinnetje mee en ontvang € 25,- korting!
Meld je je samen met een vriendje of vriendinnetje aan, dan ontvangen jullie € 25,- korting. Je betaalt dan slechts € 50,- per persoon i.p.v. € 75,-.

Schrijf je nu in!
Interesse? Meld je vóór 30 september aan via info@podiumbloos.nl o.v.v. je volledige naam, leeftijd, adresgegevens en telefoonnummer.