Op naar de toekomst!

Op naar de toekomst…!

De afgelopen, en hopelijk bijna afgesloten, periode van lockdown en hoge besmetting cijfers heeft Podium Bloos gelukkig niet in een hoekje kunnen duwen.

Onze broedplaats mocht en is doorgegaan. Broedplaatsmaker Koen Verheijden deed in samenwerking met Cleo Julia Mullis onderzoek naar de combinatie van film en theater. Hiervoor pakten ze als inspiratie een regionaal verhaal op, namelijk over het Meisje van Teteringen.

Ook de jongeren van onze 39Graden community zijn actief gebleven met diverse projecten. De Makers van Breda zaten ook niet stil. Er werd volop gerepeteerd en geproduceerd.

Er ligt zoveel moois op de planken en we zijn enorm blij dat we weer open mogen om dat alles te kunnen delen met jou, als publiek.

We kijken dus weer vooruit. Richten onze ogen op de toekomst. Zo start vanaf 22 februari 2022 Belcrum Bios weer op, met alle films die je nog van ons tegoed had. Maakt Koen Verheijden – De Passant het tweede deel van de Nina Bobo-trilogie: Nina Bobo Joop, met try-outs op 10 en 11 maart 2022 in Podium Bloos. En staat op 6, 7 en 8 mei 2022 39Graden RESET op de planning, een weekend vol podiumpresentaties van jonge talenten.

Bovenstaande en nog zoveel meer…… Kortom we duwen onze deuren weer open en kijken er naar uit om je te kunnen ontvangen, net als voorheen!

 

Tot snel,

Team Bloos!

 

Beeld: Koen Verheijden en Cleo Julia Mullis