‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie

‘Best of’ editie Blik&Bloos

di 16 juni

DI 16 JUNI 19.00 UUR

ENTREE: VRIJE GIFT

Met twee seizoenen succesvolle Blik&Bloos edities achter de rug komt de 13e editie van studentenpodium Blik&Bloos alweer in zicht, op dinsdagavond 16 juni. Ook tijdens deze editie trakteert de organisatie (bestaande uit studenten) je op een gevarieerde avond vol korte optredens van studenten met een creatief talent voor bijvoorbeeld film, fotografie, performance, live-muziek of spoken word.

Zomertijd! Studentenpodium Blik&Bloos verzorgt nog één toegift voor de vakantie. Op dinsdag 16 juni spelen de beste acts van het afgelopen seizoen de sterren van de hemel. Letterlijk, want de optredens op deze zomerse avond vinden plaats buiten op het plein. Negen publiekslievelingen borduren voort op het succes van hun eerdere optredens. Samen zorgen ze voor een frisse mix van intieme gitaarliedjes, bedachtzame voordrachten, verrassende performances en opzwepende hiphop. Door de afwisselende samenstelling van het programma krijg je als publiek op deze avond een leuke, laagdrempelige kans om nieuw talent te ontdekken.

Met:
Jane Who – Zangeres deelt haar openhartige nummers
Merel Pechtold – Prijswinnend taaltoneel
Roos Burger – Ingetogen liedjes met een knipoog
Steev – Probeert je met bezielde beats van je stoel te blazen
The Human Beings – Akoestische hiphoppers vertellen verhalen van de wereld
Annemiek Vendelmans – Geeft een eigenzinnige twist aan bekende liedjes
Uniek Producties – Bijzondere performances van jongerentheatergroep
Ben de Jong – Humorvolle liedjesschrijver in moederstaal
DJ Creek – draait de boel aan elkaar met sfeervolle plaatjes

Smakelijke special guest: Hupsate – Schuif vanaf 18 uur gezellig aan om je te verwennen met fijngeprijsde satespiezen (€5,-), want ….. liefde gaat immers door de maag!

Programmawijzigingen onder voorbehoud.

augustus 2022