‹ Terug naar overzicht

van Kemenade, Budha Building, 39Graden & Phoenix

Après-Covid | hét muzikale uitje

za 12 maart

KAARTEN
Aanvang: 20:30
1 persoon: € 12,50
4 personen: €40,- (€10,- korting!)

We mogen weer! Volop de buitenwereld in! Daarom hebben we bij Bloos een exclusieve concertavond georganiseerd. Écht een avondje uit! Je start met een concert van Paul van Kemenade en Budha Building. Vervolgens treden er twee talenten van 39Graden open we sluiten af met BB & van Berlo, een folkduo.

Uiteraard kun je de hele avond genieten van de beste muziek en de heerlijkste drankjes. Be there!

 

Paul van Kemenade X Budha Building
Paul van Kemenade is al ruim veertig jaar professioneel saxofonist. In zijn lange carrière heeft hij samengewerkt met vele verschillende muzikanten uit bijna alle werelddelen. Van Kemenade is nog lang niet uitgespeeld, hij blijft zichzelf uitdagen door steeds nieuwe samenwerkingen aan te gaan en contact te zoeken met jong talent.

Paul neemt ‘Budha Building’ mee naar Breda. Budha Building (Hans Timmermans) is een elektronicagoeroe die muziek maakt met invloeden uit wereldmuziek, dance, jungle en techno. Samen neemt dit duo je mee op een reis langs alle kleuren van de regenboog!

 

39Graden
39Graden is hét jongerenplatform van Podium Bloos. Met behulp van coaching, masterclasses, workshops en diverse podiummomenten krijgen jongeren de kans zichzelf te ontwikkelen en kunnen ze zich voorbereiden op een professionele vervolgstudie!

Deze twee talenten zijn erbij:

Marit Nygard
Marit Nygård schrijft op wat er in haar hoofd omgaat. De uitkomst? Mooie, blije en boze liedjes. Zelf noemt ze dit “dagboekachtig” en wie goed luistert, krijgt een kijkje in het leven van een student van 19 die worstelt met quarantaine, liefde, volwassen worden en het soms-aan-alles-twijfelen. 

Johan en Jeppe
Johan en Jeppe is een volstrekt geschift intellectueel muziekduo dat nederpop met flarden poëzie verzorgt. Op het podium een drummer, bassist en gitarist; het wordt het steeds funkier, steeds gekker en steeds feestelijker! Een beetje De Jeugd van Tegenwoordig meets Merol meets, Joost Klein meets Frans Bauer, Ramses Shaffey meets Doe Maar en Snollebollekes meets W.F. Hermans, zeg het maar.

 

BB & van Berlo – Poppodium Phoenix
BB & van Berlo krijgen de eer om de avond af te sluiten. We programmeerden dit duo in samenwerking met onze partner Poppodium Phoenix.

BB en Van Berlo is een folkduo dat akoestische muziek speelt met wortels in de VS en Ierland. Hun jarenlange hechte vriendschap vormt de basis voor hun muzikale samenwerking. De harmonische samenzang en de inbreng van multi-instrumentalist BB, ze speelt onder meer gitaar, viool, fluiten en bluesharmonica, geven een allesbehalve alledaags geluid. De muziek is soms ontroerend, soms opzwepend, maar altijd sfeervol.

augustus 2022