‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos

Auditie Theaterwerkplaats Ctrl-f 13+

wo 29 oktober

AANVANG: 17.15 UUR

Ctrl-f is een bevlogen kinder-en jongerentheaterwerkplaats in Podium Bloos. In een jaar tijd werk je aan verschillende projecten. Binnen deze projecten zoom je in op verschillende aspecten binnen het theater en gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten. Je komt in aanraking met improvisatie, teksttoneel, theater maken en theaterperformance. Je speelt in voorstellingen, maar je gaat ook zelf aan de slag. Je bent meer dan een speler alleen. Alles wat je leert laat je op verschillende toonmomenten zien. We spelen binnen Podium Bloos maar gaan ook naar buiten. Doordat we bij Ctrl-f 13+ met een kleine groep werken is er ruimte voor echte individuele aandacht. We gaan opzoek naar jouw kwaliteiten binnen het theater en zorgen dat jij je echt gaat ontwikkelen.

Voor wie?
Ben je een echte theaterfreak en wil je theater maken? Dan is de productiegroep 13+ zeker iets voor jou. We zijn op zoek naar jongeren (13-18) die echt geraakt zijn door theater en méér méér méér willen. Je hebt al enige ervaring met theater en bent gemotiveerd om nog veel meer te ontdekken. Of je al precies weet wat je in het theater wil is niet noodzakelijk, als je maar voelt dat je je wilt ontwikkelen. We zoeken jongeren die bereid zijn om hard te werken tijdens de trainingen. Jongeren die samen met andere gepassioneerde en talentvolle leeftijdsgenoten een intensief theateravontuur willen aangaan.

Wanneer en waar?
Vanaf 5 november gaan we iedere woensdag aan de slag van 17.15 – 19.15 (m.u.v. schoolvakanties). Daarnaast zullen we 2 werkweekenden hebben en gaan we samen een theatervoorstelling bekijken. In het weekend van 13/14 juni zullen we ons laatste presentatiemoment hebben. We repeteren steeds in Podium Bloos aan de Speelhuislaan, vlakbij het station.

Auditie
Voor deze groep dien je auditie te doen zodat we zeker weten dat je bij de gepassioneerde jongeren past. Ben jij gebeten door theater en wil je jezelf echt ontwikkelen binnen theater? Geef je dan op voor de auditie!

Het volgende auditie moment zal plaatsvinden op: woensdag 29 oktober om 17.15 – 19.00 uur.

Opgeven? Mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en school naar: [email protected]. Je krijgt dan z.s.m. bericht van ons.Omdat het aantal plaatsen beperkt is, wordt aangeraden hier niet te lang mee te wachten.

Meer informatie

augustus 2022