‹ Terug naar overzicht

Chassé Cinema & Podium Bloos

Belcrum Bios: Good Time

di 16 oktober

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 7,50 / € 5,- student

Elke week bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Strijk neer op een fijne bank en verlies jezelf in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen.

Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick wordt opgepakt, probeert Connie  wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt.

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. Beleef een nacht in New York die u nooit meer zult vergeten. Benny en Joshua Safdie treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede.

Robert Pattinson (Twilight, Maps to the stars) maakt grote indruk als Connie en laat u als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The hateful eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.

regie: Benny Safdie, Joshua Safdie / misdaad, thriller / met: Robert Pattinson, Benny Safdie, Jennifer Jason Leigh, Buddy Duress, Barkhad Abdi / Vereningde Staten 2017, 100 min / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

augustus 2022