‹ Terug naar overzicht

Chassé Cinema & Podium Bloos

Belcrum Bios: Desperately Seeking Susan

di 6 november

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 7,50 / € 5,- student

Elke week bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Strijk neer op een fijne bank en verlies jezelf in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen.

Huisvrouw Roberta Glass, echtgenote van een rijke zakenman, verveelt zich te pletter Ze vult haar dagen met het lezen van de krantenadvertenties in The Times. Dan stuit ze op een advertentie waarin een man wanhopig op zoek is naar de mysterieuze, vrijgevochten Susan. Elk bericht begint met ‘Desperately Seeking Susan’ en Roberta besluit om de volgende ontmoeting bij te wonen, met komische misverstanden tot gevolg.

Desperately seeking Susan was het filmdebuut van popster Madonna. Speciaal voor de film maakte ze het nummer Into the groove. Rosanna Arquette won een BAFTA Award en werd tevens genomineerd voor een Golden Globe.

regie: Susan Seidelman / komedie, romantiek / met: Rosanna Arquette, Madonna, Aidan Quinn, Mark Blum e.a. / Verenigde Staten 1985, 104 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld / copyright beeld: Amazon, Battleship Pretension

augustus 2022