‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios | Buena Vista Socials Club: Adios

di 29 september

Aanvang: 20.00 uur

In verband met de aangescherpte maatregelen is de kaartverkoop voor de film bevroren, de film gaat vanavond wel gewoon door. Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen en zorgen we ervoor dat je in onze theaterzaal op een veilige manier van de film kunt genieten. 

Elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film.

Over Buena Vista Socials Club: Adios
Dit is zo’n documentaire waarbij je haast niet stil kunt blijven zitten. De muziek en energie van de bandleden zijn zo aanstekend dat je de hele dag nog blijft nagenieten!

In 1997 lieten de muzikanten van de Buena Vista Social Club de wereld kennismaken met de Cubaanse cultuur en de Son-muziek door middel van hun gelijknamige album. In deze documentaire kijken de (inmiddels hoogbejaarde) bandleden terug op hun carrière. Eén ding is zeker: na al die jaren zijn ze nog even gepassioneerd als toen. Gecombineerd met de beelden van toen zorgt dit voor een bijzondere, muzikale bioscoopervaring.

Regie: Lucy Walker | Cast: Andrew Baker, Daniel Hammond, Gabriel Hammond, Bill Lord, Jason Lust, Russell Smith, Lucy Walker | Speelduur: 110 min | Jaar: 2017 | Land: Cuba, Verenigde Staten | Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld


Een initiatief van Podium Bloos en Chassé Cinema.

augustus 2022