‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios Buitenfilm: BlacKkKlansman

do 22 augustus

KAARTEN
Aanvang: 21.30 uur | Inloop: 20.30 uur
€ 3,50

Vier de zomer bij Belcrum Bios! Kom 22, 23, 24, 30 en 31 augustus naar het plein van Podium Bloos en kijk de mooiste films onder de sterren. Neem een kussen mee voor op de tribune (wees er snel bij want er is beperkt plek) of breng je eigen strand- of vouwstoeltje mee en geniet! Laat de zwoele zomeravond het afweten, dan wordt de film vertoond in de theaterzaal van Podium Bloos. De film begint zodra de zon onder is.

De vertoningen op 30 en 31 augustus maken onderdeel uit van Live Art Festival Breda.

BlacKkKlansman
Een pijnlijk komische film van Spike Lee (Do the right thing25th Hour), waarin een zwarte agent weet te infiltreren bij de Klu Klux Klan.

In het Colorado van 1979 meldt Ron Stallworth (John David Washington) zich als eerste Afro-Amerikaanse agent bij de Colorado Springs Police Department. Na een moeizame start wordt hij ingezet als undercoveragent en lukt het hem om op eigen houtje (telefonisch) contact te leggen met de lokale afdeling van de Ku Klux Klan. Maar wanneer de gevaarlijke club vol racistische idioten Ron in levende lijve wil ontmoeten, neemt Stallworths joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver) tijdelijk de honneurs waar.

regie: Spike Lee / komedie / met: Adam Driver, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace / Verenigde Staten 2018, 135 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld​

Buitenfilm arrangement 
Verzekerd zijn van de beste plekken bij de Belcrum Bios Buitenfilm? Met het Buitenfilm arrangement staat er een strandstoel klaar zodat je op een comfortabele manier kan genieten van de film. Daarnaast zijn er twee consumpties naar keuze en een schaal met popcorn en nacho’s bij dit arrangement inbegrepen. Het arrangement is per persoon te boeken voor € 10,- (excl. filmticket)​.

Belcrum Bios is een samenwerking tussen Chassé Cinema en Podium Bloos.

augustus 2022