‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios Buitenfilm: Cold War

vr 23 augustus

KAARTEN
Aanvang: 21.30 uur | Inloop: 20.30 uur
€ 3,50

Vier de zomer bij Belcrum Bios! Kom 22, 23, 24, 30 en 31 augustus naar het plein van Podium Bloos en kijk de mooiste films onder de sterren. Neem een kussen mee voor op de tribune (wees er snel bij want er is beperkt plek) of breng je eigen strand- of vouwstoeltje mee en geniet! Laat de zwoele zomeravond het afweten, dan wordt de film vertoond in de theaterzaal van Podium Bloos. De film begint zodra de zon onder is.

De vertoningen op 30 en 31 augustus maken onderdeel uit van Live Art Festival Breda.

Cold War
Polen, ten tijde van de Koude Oorlog. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar.
Cold War toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. De film van regisseur Pawel Pawlikowski (Ida, 2013) werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur.

regie: Pawel Pawlikowski / drama / met: Tomasz Kot, Joanna Kulig, Agata Kulesza / Polen 1018, 84 min. / Pools, Frans gesproken / Nederlands ondertiteld

Buitenfilm arrangement 
Verzekerd zijn van de beste plekken bij de Belcrum Bios Buitenfilm? Met het Buitenfilm arrangement staat er een strandstoel klaar zodat je op een comfortabele manier kan genieten van de film. Daarnaast zijn er twee consumpties naar keuze en een schaal met popcorn en nacho’s bij dit arrangement inbegrepen. Het arrangement is per persoon te boeken voor € 10,- (excl. filmticket)​.

Belcrum Bios is een samenwerking tussen Chassé Cinema en Podium Bloos.

augustus 2022