‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios: Call me by your name

di 25 juni

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 5,- | Kaarten zijn op de avond zelf ook verkrijgbaar aan de kassa

Elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen. Belcrum Bios is een samenwerking tussen Chassé Cinema en Podium Bloos.

Over Call me by your name
De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader, raakt hij erg geïntrigeerd door Oliver. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met hem en daagt hem uit. Hun geflirt leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen die hen meteen onafscheidelijk maakt.

regie: Luca Guadagnino / romantiek, drama / met: Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg / Verenigde Staten 2017, 132 min. / Engels en Italiaans gesproken / Nederlands ondertiteld

Uit de pers

“Regisseur Guadagnino, meester van de verleiding, laat de erotiek knetteren in Call me by your name” (★★★★★ de Volkskrant)

“Het liefdesdrama Call me by your name wemelt van de prachtige scènes” (★★★★ BN de Stem)

“Een fantastische film. Sprankelend, intiem en eerlijk.” (★★★★★ VPRO Cinema)

Trailer

augustus 2022