‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios: God’s Own Country

di 18 juni

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 5,- | Kaarten zijn op de avond zelf ook verkrijgbaar aan de kassa

Elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen. Belcrum Bios is een samenwerking tussen Chassé Cinema en Podium Bloos.

Over God’s Own Country
Johnny werkt van ‘s morgens tot laat ‘s avonds op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er seksuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.

regie: Francis Lee / drama / met: Josh O’Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, Gemma Jones / Verenigd Koninkrijk 2017, 104 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

Uit de pers

“Een fenomenale debuutfilm over de liefde van twee jongemannen op een boerderij. Maar vooral over het ruige landschap van het Britse Yorkshire.” (★★★★ NRC)

“Een droomdebuut. Alles klopt.” (★★★★ de Volkskrant)

Trailer

augustus 2022