‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios: Hunt for the Wilderpeople

di 7 juli

KAARTEN
Aanvang: 20.00 uur
€ 6,-

Coronavirus: Klik hier voor alle maatregelen die wij hebben genomen.

Elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film.

Over Hunt for the Wilderpeople
De twaalfjarige Ricky Baker wordt door de Nieuw-Zeelandse jeugdzorg herplaatst naar zijn liefhebbende pleegtante Bella, chagrijnige pleegoom Hec en hun hond Tupac. Wanneer Ricky z’n nieuwe onderkomen door een treurige gebeurtenis weer dreigt kwijt te raken, slaat hij samen met Hec op de vlucht in de wildernis. Als de twee verdwalen in de bossen moeten ze hun meningsverschillen opzij zetten om te overleven. Wat volgt is een nationale zoektocht naar het merkwaardige duo.

Hunt for the Wilderpeople is een bijzonder charmante komedie die op het wereldwijde festivalcircuit uitgroeide tot publiekslieveling, maar in Nederland vreemd genoeg de bioscoop niet haalde, tot nu! De regie was in handen van regisseur, schrijver, komiek én stijlicoon Taika Waititi (What We Do in the Shadows, Thor: Ragnarok).

Regie: Taika Waititi | Cast: Sam Neill en Julian Dennison | Speelduur: 101 min | Releasedatum: di 7 jul | Jaar: 2016 | Land: Nieuw Zeeland | Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Trailer

Een initiatief van Podium Bloos en Chassé Cinema.

augustus 2022