‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios: Stan & Ollie

di 17 maart

GEANNULEERD


Aanvang: 20.00 uur
€ 6,- | Kaarten zijn op de avond zelf ook verkrijgbaar aan de kassa

Elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen. Belcrum Bios is een samenwerking tussen Chassé Cinema en Podium Bloos.

Over Stan & Ollie
Het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.

Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille en Ida, herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar.

Stan & Ollie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden. Steve Coogan en John C. Reily vertolken de rollen van deze legendarische iconen.

regie: Jon S. Baird / drama / met: Steve Coogan, John C. Reilly, Shirley Henderson, Nina Arianda / Verenigd Koninkrijk 2018, 98 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

Trailer
 

augustus 2022