‹ Terug naar overzicht

Florian Zeller

Belcrum Bios: The Father

di 5 april

KAARTEN
20:00 – 21:45
€7,50,-

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring.

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Olivia Colmanals zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

Zijn verbluffende acteerprestatie leverde Hopkins zijn tweede Oscar voor Beste Acteur op. Florian Zeller won de Oscar voor Beste Bewerkte Scenario.

 

Belcrum Bios
Belcrum Bios, hét gezelligste filmcafé van Brabant, is terug!

Belcrum Bios, een initiatief van Podium Bloos en Chassé Cinema, is dé plek om met je vrienden lekker neer te strijken op een bank en jezelf te verliezen in een fijne film. Van (moderne) klassiekers tot hidden gems, elke twee weken zorgen wij voor de fijnste filmervaring.

Volg Belcrum Bios ook via Instagram >

augustus 2022