‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios: The Killing of a Sacred Deer

di 5 maart

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 5,- | Kaarten zijn op de avond zelf ook verkrijgbaar aan de kassa

Elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen.

Over The Killing of a Sacred Deer
Dr Steven Murphy is een gerenommeerd chirurg die met zijn volmaakte vrouw, oogarts Anna en hun twee voorbeeldige kinderen een perfect gezin vormt. Tot Martin, een vaderloze tiener die Steven onder zijn vleugel heeft genomen, aan de poorten van hun idyllische bestaan komt rammelen. Martin dringt steeds verder het gezin binnen. Als hij Steven confronteert met een gebeurtenis uit het verleden, wordt de duistere aard van zijn doel duidelijk.

“The Killing of a Sacred Deer is briljant” (★★★★★ NRC)
“Een fascinerend en duister spel, met bewonderenswaardige precisie vormgegeven door Lanthimos” (★★★★★ de Volkskrant)

regie: Yorgos Lanthimos | cast: Barry Keoghan, Nicole Kidman, Colin Farrell, Raffey Cassidy, Alicia Silverstone | genre: drama, thriller, horror | Verenigd Koninkrijk, Ierland, Verenigde Staten, 2017, 121 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

Trailer

augustus 2022