‹ Terug naar overzicht

Belcrum Bios: The Killing of a Sacred Deer

di 5 maart

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 5,-

Elke week bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden in een zitzak te ploffen of lekker neer te strijken op een bank en onder het genot van een speciaal biertje jezelf te verliezen in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen.

Over The Killing of a Sacred Deer
Dr Steven Murphy is een gerenommeerd chirurg die met zijn volmaakte vrouw, oogarts Anna en hun twee voorbeeldige kinderen een perfect gezin vormt. Tot Martin, een vaderloze tiener die Steven onder zijn vleugel heeft genomen, aan de poorten van hun idyllische bestaan komt rammelen. Martin dringt steeds verder het gezin binnen. Als hij Steven confronteert met een gebeurtenis uit het verleden, wordt de duistere aard van zijn doel duidelijk.

“The Killing of a Sacred Deer is briljant” (★★★★★ NRC)
“Een fascinerend en duister spel, met bewonderenswaardige precisie vormgegeven door Lanthimos” (★★★★★ de Volkskrant)

regie: Yorgos Lanthimos | cast: Barry Keoghan, Nicole Kidman, Colin Farrell, Raffey Cassidy, Alicia Silverstone | genre: drama, thriller, horror | Verenigd Koninkrijk, Ierland, Verenigde Staten, 2017, 121 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

Trailer

januari 2019

februari 2019

april 2019

mei 2019