‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Belcrum Bios: The Shape of Water

di 5 februari

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 5,- | Kaarten zijn op de avond zelf ook verkrijgbaar aan de kassa

Elke week bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant. Dé plek om met je vrienden neer te strijken op een bank en jezelf onder het genot van een speciaal biertje te verliezen in een fijne film. De bar blijft de hele avond open – dus ook tijdens de film zit je nooit om een biertje verlegen.

Over The Shape of Water
Meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, The Hobbit, Pacific Rim) brengt je The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika rond 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa gevangen in een leven van isolatie. Haar leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda een geheim experiment ontdekken.

Grote winnaar Oscars 2018
The Shape of Water was de grote winnaar van de Oscars 2018. De romantische fantasyfilm werd bekroond als beste film en won verder in de categorieën beste regie, beste originele muziek en beste productiedesign.

regie: Guillermo del Toro / romantische thriller, fantasy / met: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones e.a. / Verenigde Staten 2017, 119 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

Trailer

augustus 2022