‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie

Blik&Bloos winter editie

di 9 december

AANVANG: 20.30 UUR
ENTREE: VRIJE GIFT

Met twee seizoenen succesvolle Blik&Bloos edities achter de rug komt de 11e editie van studentenpodium Blik&Bloos alweer in zicht. Dinsdagavond 9 december vindt de volgende editie plaats en ook voor deze avond is de organisatie, bestaande uit studenten, op zoek naar nieuwe deelnemers. Studenten met talent op het gebied van film/av, fotografie performance, live-muziek, spoken word of iets heel anders kunnen zich aanmelden voor 1 december.

Vereisten: je bent student, je hebt een talent/uit de hand gelopen hobby en wilt graag eens voor publiek spelen. Je krijgt maximaal 10-15 minuten de tijd om je te presenteren.

Tijdens deze avond vertonen studenten in de leeftijd van 17 t/m 25 jaar die een voorliefde hebben voor de podiumkunsten hun talent op het podium in Podium Bloos. Niet zelden zijn de grootste artiesten begonnen in hun studententijd. Door de unieke samenstelling van het programma krijg je als publiek op deze avond een leuke, laagdrempelige kans om podiumtalent te ontdekken. De mogelijkheid is er om met elkaar te praten, geïnspireerd te raken, te oefenen én een gezellige avond te hebben.

Aanmelden
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je idee en eventueel foto- en filmmateriaal. Je krijgt dan snel reactie of je act past bij de avond en wie weet zien we je dan op dinsdag 9 december.

Meer informatie

 

Foto: Djojo & Versteeg

augustus 2022