‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie

Blik&Bloos

di 19 april

AANVANG: 20.00 UUR
ENTREE: VRIJE GIFT

De dagen worden langer, het zonnetje komt weer langzaam tevoorschijn, de vogels beginnen weer te fluiten. Dat kan maar één ding betekenen, het is Lente! En dat betekent ook weer een nieuwe editie van studentenpodium Blik&Bloos op dinsdag 19 april.

Tijdens deze avond vertonen studenten in de leeftijd van 17 t/m 25 jaar met een voorliefde voor de podiumkunsten hun talent op het podium in Podium Bloos. Niet zelden zijn de grootste artiesten begonnen in hun studententijd. Door de unieke samenstelling van het programma krijg je als publiek op deze avond een leuke, laagdrempelige kans om podiumtalent te ontdekken. Er is mogelijkheid om met elkaar te praten, geïnspireerd te raken, te oefenen én een gezellige avond te hebben.

De komende dagen zal meer en meer bekend worden over het programma van Blik&Bloos. Like en volg onze speciale Blik&Bloos Facebook en Instagram voor meer info, exclusieve sneak previews en achtergrondverhalen!

Aanmelden
Je aanmelden als act kan nog steeds! Heb je talent op het gebied van film/av, fotografie, performance, live muziek, spoken word of iets heel anders? Meld je dan snel aan! Stuur een mailtje naar [email protected] met je idee en eventueel foto- en filmmateriaal. Je hoort snel van ons en wie weet zien we je op dinsdag 19 april!

Entree is gratis.

augustus 2022