‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie

Blik&Bloos

di 7 juni

AANVANG: 18.00 ETEN20.00 START PROGRAMMA
ENTREE: GRATIS

Op dinsdag 7 juni vindt alweer de volgende editie van Blik&Bloos plaats, tevens ook de laatste van dit seizoen. Deze keer een zomerse editie! Op een zwoele zomeravond kijken naar leuke, nieuwe, interessante acts, van toneel tot film.

Tijdens deze avond vertonen studenten in de leeftijd van 17 t/m 25 jaar met een voorliefde voor de podiumkunsten hun talent op het podium in Podium Bloos. Niet zelden zijn de grootste artiesten begonnen in hun studententijd. Door de unieke samenstelling van het programma krijg je als publiek op deze avond een leuke, laagdrempelige kans om podiumtalent te ontdekken. Er is mogelijkheid om met elkaar te praten, geïnspireerd te raken en een gezellige avond te hebben.

De komende periode zal meer en meer bekend worden over het programma van Blik&Bloos. Like en volg onze speciale Blik&Bloos Facebook en Instagram voor meer info, exclusieve sneak previews en achtergrondverhalen!

Aanmelden
Je aanmelden als act kan nog steeds! Heb je talent op het gebied van film/av, fotografie, performance, live muziek, spoken word of iets heel anders? Meld je dan snel aan! Stuur een mailtje naar [email protected] met je idee en eventueel foto- en filmmateriaal. Je hoort snel van ons en wie weet zien we je op dinsdag 7 juni!

augustus 2022