‹ Terug naar overzicht

CJG Breda

Buurvrouw, voed je kind eens op

do 8 oktober

INLOOP: 19.30 UUR
AANVANG: 20.00 UUR
ENTREE: GRATIS

INSCHRIJVEN

In het kader van de opvoedweek 2015 organiseert CJG Breda een reeks aan activiteiten. De voorstelling Buurvrouw, voed je kind eens op is voor alle ouders en opvoeders uit Breda.

Over de voorstelling:
Waarom zijn er tegenwoordig zoveel moeilijke kinderen? Ligt het aan de kinderen? Ligt het aan de verkeerde opvoeding of gebrek aan opvoeding? Of zijn de leerkrachten en pedagogen de boosdoeners? Mogelijk liggen de oorzaken bij hen alle drie!
Maar wat zeg je tegen je buurvrouw als je ziet dat haar kinderen een loopje met haar nemen? En wat doe je als die zelfde kinderen brutaal zijn tegen jou? Gelukkig prijs je jezelf, dat jouw kinderen anders zijn, dat jouw kinderen dat soort dingen nooit doen!.. Maar is dat zo?

Een voorstelling over opvoeding. Voor ouders die er veel voor willen doen om hun kinderen een goede, stevige en positieve basis mee te geven. Natuurlijk wordt u als publiek bij de voorstelling betrokken, uw mening telt! Met zoveel ervaringsdeskundigen in de zaal levert dit een levendige discussie op met veel nieuwe inzichten.

Meer informatie

 

augustus 2022