‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos

Cultuurnacht

vr 22 januari

In Podium Bloos duizelt het van de activiteiten: van de feestelijke opening van de Kindercultuurnacht -mét beëdiging van de Kindercultuurnachtburgemeester- tot een theatercarroussel en een swingende Gipsy Night – tot diep in de nacht…
Je was er bij, of niet.

19.00 – 21.00 uur Kindercultuurnacht
Samen met Electron, Tiuri, The Loads en The Scène heeft Podium Bloos de Kindercultuurnacht geïnitieerd. Overal is wat te doen, ren van de ene plek naar de andere. Bij Podium Bloos de hilarische voorstelling Kak!, Silent Disco en kinderen van Theaterwerkplaats Ctrl-f.

21.15 – 23.00 uur Theatercaroussel
Rond 21.00 uur de laatste kans om Aardheimer van Juup Luijten te zien, geïnspireerd op de aardappeleters van Vincent van Gogh. En natuurlijk de jonge talenten van 39Graden: Dans, Muziek, Poëzie. Mooie, korte stukjes draaiend van plezier in de theatercarrousel.

Vanaf 23.30 uur After Party Gipsy Night
De wolf huilt. Vlak voor middernacht komt de volle maan op en start de Gipsy Night – met opzwepende Hot Club de France muziek van C’est si Bon. Dans in je eigen ‘bubbel’ dankzij de enige echte Silent Disco (bekend van de Parade), bezoek waarzeggers en leugenaars in verscholen hoekjes en proef van onvolprezen gipsy goulash, zigeunerburgers en romabroodjes. Dans met je blote voeten in kunstgras: hier kan het.

Electron biedt tegelijkertijd een zinderende nacht vol dans en muziek. Braziliaanse beat of Armeense rock ’n roll? Franse mambo of Iraanse surfmuziek? Chinese twist of Belgische buikdans? Welkom in het universum van Radio Martiko. Een stomende soul club in Chicago of carnaval in Haïti, van de voorsteden van Lagos tot een Bombay filmset.

Zo kun je zappend en zigzaggend de donkere nacht omzeilen.

Passé-Partout
Een passé-partout is vooraf te koop via www.cultuurnachtbreda.nl. Bij Podium Bloos is geen voorverkoopadres, maar kaarten kunnen wel op de avond zelf hier nog gekocht worden.

augustus 2022