‹ Terug naar overzicht

BST De Derde Akte

De klootzak met de hoed

za 4 februari

KAARTEN
20:00
€15,00

Cocaïne, seks, verslavingen, Van Damme, New York, en wafels… De Klootzak met de Hoed is het verhaal van Jackie, een kleine drugsdealer die net uit de gevangenis is en probeert zijn leven op orde te krijgen. Maar wat als je jeugdliefde en vriendin dit niet doet. Wat als zij zich aan haar oude verslaafde manieren vasthoudt? Zelfs je beste vriend geeft aan dat je nooit beter kan worden zolang zij in je leven is. Maar wat weet hij er eigenlijk van, zijn eigen huwelijk loopt toch ook op de klippen?

De Klootzak met de Hoed volgt de worstelingen van Jackie terwijl hij omgaat met deze thema’s; verslavingen, (on)trouw, vriendschappen, en zelfverbetering. Kan jij jezelf verbeteren ondanks dat alles en iedereen om je heen de status quo blijft volhouden?

En wie is toch die klootzak met die hoed?

BST De Derde Akte is de studententheatervereniging van Breda. Voor en door studenten vertellen zij verhalen die mensen raken. In het verleden zijn RENT, Het Diner, The Breakfast Club, en Oorlogswinter al ten tonele gebracht. Verhalen over échte mensen. Zware thema’s worden niet uit de weg gegaan maar met twee handen aangepakt.

Credits
Verhaal Stephen Adly Guirgis
Producent BST De Derde Akte
Vertaling en regie Mark Smets
Spel Anthonie Haerkens, Froukje Veerhuis, Joey Boussen, Suzan Mallée, Tijn te Molder
Productieleiding Berlin Frijters, Mark Smets, Tim Straathof
Licht en geluid Tim Straathof, Juul Lemmen
Poster Maartje Van Bel
Mede mogelijk gemaakt door Breda University of Applied Sciences, Avans Hogeschool, Gemeente Breda, Goedzooi

januari 2023

februari 2023

maart 2023