‹ Terug naar overzicht

BST De Derde Akte

De Reünie

vr 17 juni

KAARTEN
Aanvang: 20:00
€15,-

BST De Derde Akte presenteert vol trots De Reünie. Naar aanleiding van het lustrumjaar, ook wel het 5-jarig bestaan, van de studententheatervereniging.

Als een amateuristische theatergroep probeer je kwaliteit na te streven, maar dit kan niet altijd goed gaan. Zo ook tijdens Romeo & Julia. Het lijkt allemaal in de soep te lopen totdat Lucas (bekend van supermarkt reclames) & Hannah (filmster) deze amateuristische theatergroep te hulp schieten.

Lucas & Hannah hebben in het verleden een liefdesrelatie gehad, wat de nodige vraagstukken met zich meebrengt. Normaal spelen deze sterren in grotere producties… zijn zij echt hiervoor gekomen?

Ook de castleden lijken het niet eens te zijn met de nieuwe hoofdrollen. De kans op een hoofdrol is voor hen verpest. Wat hebben zij over voor een hoofdrol?

Deze productie geeft goed weer wat er speelt binnen een (studenten)theatervereniging. Het is een realistische presentatie van iets waar het publiek vaak geen zicht op heeft en daarmee ook het gene wat ons als vereniging samenbrengt.

Gaat ondanks alle spanningen het toneelstuk goed komen? Koop dan nu uw kaartjes!

 

Creatives:
Koedood wordt ondersteund door een fanatiek en bekwaam artistiek team bestaande uit: Bas Koedood, Nanda Dolman, Anne-Marie Schreuder, Margaux Molkenboer & Niels Adriaansen.

 

Cast:
Nanda Dolman, Bas Koedood, Hidde van Malssen, Juul Lemmen, Nard Swolfs, Niels Adriaansen, Kristie Koehof, Anne-Marie Schreurder, Suzan Mallée, Margaux Molkenboer, Tijn te Molder, Eva de Jonge, Isa Coopmans & Emma Munnichs.

mei 2023

juni 2023

juli 2023