‹ Terug naar overzicht

Live Art Festival Breda

LA Breda

za 9 september

VR 8, ZA 9, ZO 10 SEPT
Gebied KlaversJansen, Belcrum
Meer informatie: www.labreda.nl

Nieuw in Belcrum: LA Breda. Een gloednieuw festival in Belcrum boordevol voorstellingen variërend van theater, circus, muziek, dans, visuele kunst en nog veel meer. Jong en oud kan zich onderdompelen in de wereld van Live Art en kennismaken met jonge, talentvolle makers. Met bijna 90 programmaonderdelen wordt elke hoekje van het terrein KlaversJansen benut.

Zinnenprikkelend, dicht op de huid en grensverleggend; dat is Live Art! Op ongewone locaties komen verschillende kunstvormen letterlijk tot leven. Het publiek voelt zich onderdeel van de kunst die getoond wordt en soms zelf ter plekke samen gemaakt wordt. Als in een restaurant met open keuken, is te zien wat er gebeurt. Zo ben je geen toeschouwer, maar beleef je vooral een totaalervaring.

LA Breda vindt plaats op vertrouwde plekken, maar vaker nog op onbekend terrein, in al die geheime huizen en loodsen in het industriële KlaversJansen op loopafstand van Centraal Station Breda.

LA Breda is een samenwerking van culturele partners in en rondom het gebied KlaversJansen, waaronder: Podium Bloos, Theaterwerkplaats Tiuri, The SCENE Of Dance, Dundas Produkties, Nieuwe Veste, Stichting Prisma, AKV | St. Joost, Schippers&VanGucht, Electron, STEK, Open Monumentendag, Festival 39Graden, Theaterwerkplaats Ctrl-f, Klaarlicht, en Atelier Lian Verhoeven. Het festival wordt gesteund door de Gemeente Breda en Via Breda.

 

augustus 2022