‹ Terug naar overzicht

Stichting Worstenbrood i.s.m. Podium Bloos

En Plein Public

zo 12 juli – za 29 augustus

GRATIS

En Plein Public is een prachtig zomerfestival in het hart van jouw wijk. Vanaf 18 juli strijkt En Plein Public weer neer op veertien plekken in Breda, Oosterhout, Gilze-Rijen, Etten-Leur, Dongen, Roosendaal en Zundert.

En Plein Public bestaat ook dit jaar weer uit vier vaste onderdelen:

VOOR DE KINDEREN
Voor de kleintjes is er altijd een bijzondere voorstelling vol plezier, vaak mag je nog meedoen ook!

BUURCULTUUR
Wijkbewoners maken samen met professionals een presentatie met theater, dans, muziek en beeldende kunst over hun eigen wijk of buurt. Doe mee in jouw wijk! Schrijf je in via de website.

MUZIEK/THEATER/DANS
Een voorstelling waar je enthousiasme en nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. Ontdek het nieuwe talent dat En Plein Public voor je vindt.

MAAK ’T MEE
Een interactief maar vrij moment om aan te sluiten – bij het FEEST! dat Nieuwe Veste met je viert – of de workshop verzorgd door een van de lokale culturele centra.

Maak een praatje met de makers, bewoners en muzikanten: bij iedere editie sluiten wij af met een borrel op het festival.

En Plein Public is het initiatief van Stichting Worstenbrood samen met Podium Bloos. Stichting Worstenbrood brengt cultuur de wijken in. Aan de hand van kwalitatieve programmering, uitwisseling tussen amateurs en professionals, kennisdeling en samenwerking met lokale centra voor de kunsten zorgt En Plein Public ervoor dat cultuur een duurzame plek krijgt in de maatschappij, gedragen en geïnitieerd door bewoners zelf.

Meer informatie en voor het totale programma: www.enpleinpublic.nl

augustus 2022