‹ Terug naar overzicht

Festival Ongekend Talent

Festival Ongekend Talent

vr 13 maart – zo 15 maart

VRIJDAG 13 MAART (13.30 – 21.30 UUR)  € 17,50
ZATERDAG 14 MAART (11.00 – 22.30 UUR) € 25,-
ZONDAG 15 MAART (11.30 – 16.00 UUR) € 17,50

KAARTEN

Op vertoon van je dagkaart haal je op de dag zelf bij de kassa de kaarten op van de voorstellingen, films en workshops waar je aan wilt deelnemen.

Een sprankelend en inspirerend festival met theater, poëzie,workshops, film en gesprekken. Over transitie,transformatie en transactie, gespeeld door acteurs met ongekende talenten uit het hele land.
Ondanks de grote veranderingen binnen het culturele klimaat en op het gebied van de zorg, werken vijftien Nederlandse theaterwerkplaatsen toch vol overtuiging en optimisme door. Festival Ongekend Talent wordt opgevoerd door doorzetters met en zonder een verstandelijke beperking, autismestoornis of een achtergrond in de psychiatrie.

Theaterfestival Ongekend Talent laat de toegevoegde waarde van deze theatergroepen aan de samenleving zien. De acteurs doen niet ondanks maar dankzij hun beperking iets bijzonders en laten een kant zien die voor vele cultuur- en beleidsmakers en liefhebbers nog onbekend is. Dat wat er in de maatschappij verscholen blijft, wordt zichtbaar tijdens Festival Ongekend Talent.

Eventuele losse voorstellingen zijn aan de kassa zelf te koop voor € 12,50. Meer informatie over het programma en de theatergroepen is te vinden op de website van Festival Ongekend Talent.

Met bijdragen van Carte Blanche (Eindhoven), Eskalibur (Den Haag), Domino (Leiden), Kamak (Hengelo), Maatwerk (Rotterdam), Momo (Ederveen), De Theaterstraat (Nijmegen), Toltheater (Gorinchem), Tiuri (Breda) en Villa Faam (Eemnes).

augustus 2022