‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie

Gratis dans- en theaterproject

za 21 november – ma 7 december

Zou jij graag met een professionele choreograaf en theaterregisseur aan de slag willen? Ontmoet theaterregisseur Hanna van Mourik Broekman en choreograaf Guilherme Miotto en ervaar in vier avonden hoe zij werken door deel te nemen aan hun onderzoek.

Hanna is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht aan de regieopleiding en tevens initiatiefnemer van Tg Nomen. In haar werk is ze op zoek naar een sociaal proces, theater dat meer oplevert dan schoonheid, ontroering of reflectie. De Braziliaanse choreograaf Guilherme Miotto ontwikkelde zijn eigen methode ‘Instinctive Performance’ welke sinds zes jaar wordt onderwezen aan de Fontys Dansacademie en de Toneelacademie Maastricht.

Hanna en Guilherme zijn geïnteresseerd in de vragen: Hoe ontstaat er een machtsverhouding binnen een groep? In hoeverre kan één persoon macht op de groep hebben? Hoe toont macht zich in je lijf en wat is de machtsverhouding van een performer ten opzichte van zijn publiek? Met deze vragen willen Hanna en Guilherme vier avonden samen werken met een groep individuen. Er zal vanuit beweging worden gewerkt middels verschillende opdrachten. Na vier avonden wordt er in besloten kring een presentatie gegeven.

Voor wie
Iedereen vanaf 18 jaar en ouder die nieuwsgierig is en graag met beweging aan de gang gaat.
Om mee te doen is geen ervaring nodig. Let op: deelname is beperkt dus meld je snel aan.

Praktische informatie
21, 23, 25 november, 2 en 7 december (7e presentatie) van 19.30 – 22.00 uur. Enkel 21 november is van 14.00 – 17.00 uur.
Deelname is gratis
Maximum aantal deelnemers: 10
Minimum leeftijd: 18 jaar
Locatie is Podium Bloos, Speelhuislaan 153, Breda
Aanmelden kan met een mailtje naar [email protected]
Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar [email protected]

augustus 2022