‹ Terug naar overzicht

Innovatief organiseren

Het grootste kennisfestival van Zuid Nederland

do 13 september

Aanvang: 13.00 uur
KAARTEN
€ 195 excl BTW – individuele aanmelding
€ 175 excl BTW – groepsaanmelding (v.a. 4 personen)

Het grootste kennisfestival van Zuid Nederland
Het afgelopen jaar vond in Deventer alweer de derde editie van het Grootste Kennisfestival van Nederland plaats. Het was wederom uitverkocht en ruim 2500 deelnemers gingen samen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innovatief organiseren. En ook het Grootste Kennisfestival van Noord Nederland wat in september in Groningen was met 1700 bezoekers was een groot succes.

Uiteraard kan een festival in Zuid niet achterblijven en hebben we de ambitie om op 13 september 2018 een nog veel gaver festival in Breda te organiseren.

Innovatief organiseren
Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent ntauurlijk. Met veel muziek maar ook dingen daaromheen. Bij ons kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken. De eerste editie op 25 mei 2016 was een groot succes. Net als die op 14 juni 2017 en 2018. Uitverkocht met 2.000 en 2.500 deelnemers. Bekijk de terugblik naar de eerste editie maar eens. Inmiddels hebben we ook een festival in Groningen georganiseerd met voor de eerste keer ook maar liefst 1.700 bezoekers. En nu dus in Zuid-Nederland.

Heel mooi allemaal dus. Ondertussen zijn we al druk bezig met een geweldig festival in Breda op 13 september 2018. Met al veel enthousiaste partners en weer een geweldig programma dat nog steeds groeit. Kijk gerust rond op de website. De site laat altijd de meest actuele stand van zaken zien: zowel van sprekers als muzikanten. Want die combi, dat werkt toch het beste.

Ondertussen hebben we ook een platform opgericht waar de sprekers hun kennis delen en waar je ze ook zelf kan boeken. Soms zelfs samen met een muzikant om het festivalgevoel bij jou op kantoor te creëren: http://www.hetgrootstekennisplatformvannederland.nl

augustus 2022