‹ Terug naar overzicht

KNOT Kollektiv

Internal Jogging (première)

zo 12 januari

Aanvang: 15.00 uur
KAARTEN
€ 12,- | Kind t/m 12 jaar: € 8,-
Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Chassé Theater

Iedere dag kruisen onze paden met honderden mensen. Hoe kunnen we ons zo alleen voelen in een wereld die zo verbonden is? In Internal Jogging zoekt het Tilburgse collectief KNOT Kollektiv naar de meest fundamentele vorm van communicatie. In een interactief spel met het publiek creëren twee dansers, een jongleur en een muzikant op die manier een eiland van verbondenheid.

Het KNOT Kollektiv mengt dans, circus, theater en muziek. Sinds 2015 heeft het collectief zich gespecialiseerd in het creëren van interactieve voorstellingen. Hun artistieke én toegankelijke werk is te zien in Nederland, maar ook in Ierland, Duitsland en Portugal. In 2018 heeft KNOT Kollektiv veel succes gehad met de voorstelling It didn’t start with us, door de Café Theater Festival-jury verkozen tot winnaar van de Jeugdprijs 2018 (Utrecht).

Het KNOT Kollektiv is geselecteerd uit de Open Call die Chassé Cultuurfonds en Podium Bloos dit jaar samen hebben uitgezet ter ondersteuning van jonge makers.

choreografie: Ali Clarke | performance: Michael Byrne, Sophia Herzog, Samantha Montagna, Noah Schiltknecht | productie: KNOT Kollektiv | coproducenten: Podium Bloos, Chassé Theater | coaching: Luc de Groen, Fabian Pikula, Saskia Tilanus, Moos van den Broek, Elena Kreusch

augustus 2022