‹ Terug naar overzicht

Guilherme Miotto

Kennismakingslessen choreograaf Guilherme Miotto

ma 14 november – ma 28 november

MA 14 NOV, 21 NOV & 28 NOV 2016
19.30 – 21.30 UUR
GRATIS

AANMELDEN

Podium Bloos biedt iedereen met een interesse in beweging de bijzondere gelegenheid om gratis kennis te maken met de genormeerde choreograaf Guilherme Miotto. In drie bijeenkomsten in november leert Guilherme zijn manier van werken en zijn eigen ontwikkelde methode Instinctive Performance.

Over Guilherme Miotto
Vanaf het moment dat Guilherme Miotto zijn intrede deed in de Nederlandse dans introduceerde hij een eigen signatuur. Eerst als danser in werk van onder andere Krisztina de Châtel, Bruno Listopad en Emio Greco. In februari 2015 ontving hij de André Gingras Award, de prijs als meest eigenzinnige choreograaf van Nederland. Ook werd hij geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen 2015. In 2016 ontving hij de Stimuleringsprijs Breda, voor in het oog springend talent. Inmiddels heeft hij gekozen voor Breda als plek om te werken. Miotto is een van de makers bij Podium Bloos.

Zijn methodiek: Instinctive Performance
Miotto ontwikkelde zijn eigen dansmethode Instinctive Performance, waarin hij ook onderwijst op de Dansacademie in Tilburg en de Toneelschool Maastricht. De methode is gebaseerd op de veronderstelling van Miotto dat onze ervaring van de wereld zich niet alleen in onze hersenen nestelt, maar vooral ook in ons lichaam. In zijn werk vraagt hij zijn performers hun lichaam te openen en de persoonlijke lagen te activeren. Miotto’s werk is sterk theatraal. Technische beheersing is voor Miotto geen doel op zich.

Voor wie
Iedereen (18+) die interesse heeft in beweging, met en zonder ervaring. Jong of oud. Amateur of professional.

Data en aanmelden
De bijeenkomst vinden plaats in Podium Bloos op maandagen 14, 21 en 28 november 2016 van 19.30 – 21.30 uur. Via bovenstaande link AANMELDEN kun je je inschrijven voor de bijeenkomsten.
In verband met het beperkte aantal plaatsen verwachten we dat iedereen die zich inschrijft alle data beschikbaar is.

augustus 2022