‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie//Kindertheaterwerkplaats Ctrl-f

Kind van een superheld & Elk begin heeft een einde

zo 19 april

ZO 19 APRIL 14:30 uur

ENTREE:  €2,50 (volwassenen 18+), kinderen gratis
geen voorverkoop, alleen deurverkoop op de dag zelf bij Podium Bloos

De kinderen van theaterwerkplaats Ctrl-f presenteren op zondag 19 april om 14.30 uur twee voorstellingen in de grote zaal van Podium Bloos: het prijswinnende Kind van een superheld en Elk begin heeft een einde. Het zijn ontroerende voorstellingen vol lef en enthousiasme gemaakt door en voor kinderen.

Elk begin heeft een einde
In het begin was er niets. Helemaal niets.
Geen geur, geen kleur, geen geluid.
Helemaal niets.
Behalve…7 kinderen van Ctrl-f.
Zij fantaseerden, praatten en speelden rondom de thema’s: het begin en het einde.

Nu is er een voorstelling.

Spel: Robbie, Jet, Tristan, Frederique Veerle, Carlijn en Joris.
Concept&Regie: Jens Akkermans

Kind van een superheld 
Deze voorstelling won de prijzen voor ‘beste voorstelling’ en ‘beste actrice’ (Liselotte Dannis) op het Jongerentheaterfestival Link.
Bekijk hier de trailer die de zij maakten.

Acht dochters van superhelden komen bijeen voor een training waar ze klaargestoomd worden om zelf een superheld te worden. Na de intensieve training zal bekend worden wie van de acht de training succesvol heeft doorstaan. Ze willen allemaal voldoen aan de verwachting. Maar waarom? En waarom willen mensen zo graag speciaal zijn? Waarom willen we beter zijn dan een ander. En mag je fouten maken? Kind van een superheld is een voorstelling over dochters van helden die worstelen met de verwachting waaraan ze moeten voldoen.

Spel: Fien, Jip, Dian, Liselotte, Faith, Amy, Julia en Bo.
Regie: Jorg van den Kieboom/Sanne Berger

Sinds 2009 geeft Podium Bloos kinderen de mogelijkheid om bij kindertheaterwerkplaats Ctrl-f hun eigen voorstelling te maken en presenteren. Spelenderwijs leren deze jongeren nadenken over de verschillende aspecten van theater en worden gestimuleerd hun talenten verder te ontwikkelen.

Meer informatie over tijden en tickets volgt. Voor informatie over de Ctrl-f productiegroepen gaat u naar het item projecten op de website van Podium Bloos.

augustus 2022