‹ Terug naar overzicht

Stormkamer & Hanna van Mourik Broekman

KlaversJansen Zomer: De Grote Doe Eens Normaal Show

do 23 september

Nog geen kaarten beschikbaar
20:00 – 21:20
€9,50

Goede opleiding. Check. Prima baan. Check. Leuke relatie. Check. Gezond verstand. We hebben onszelf een set criteria opgelegd die meten hoe succesvol je bent. De norm. We willen normaal zijn. We vinken continue lijstjes af, leggen elkaar langs de meetlat en proberen in de pas te lopen. Ons leven is verworden tot een afvalrace, een talentenshow. Elke dag moet je presteren in een nieuwe auditie. Vlieg je in de tweede ronde eruit? Dan wijk je af van de norm. Stormkamer heeft een jaar lang onderzoek gedaan naar de vraag hoe we omgaan met afwijkend gedrag. Regisseur Hanna van Mourik Broekman sprak experts uit de psychiatrie en ervaringsdeskundigen op het gebied van verward gedrag. In De Grote Doe Eens Normaal Show gaat Hanna samen met een groep acteurs de norm te lijf.

 

Over Stormkamer
Het Bredase theatergezelschap Stormkamer onderzoekt maatschappelijke thema’s en vertaalt deze naar interactieve, theatrale ontmoetingen. Stormkamer gaat uit van
de noodzaak om mensen vaker met elkaar in gesprek te laten komen. Nuance van gedachten en meningen, laten ons op een andere manier naar de wereld kijken. Tijdens de voorstellingen wordt het publiek uitgenodigd om op zoek te gaan naar hoe we vanuit verschillende perspectieven en meningen, samen deze wereld kunnen vormgeven.

 

Concept & Regie: Hanna van Mourik Broekman
Stadsdramaturgie: Kim Zonneveld & Linde van der Heijden
Productie: Bram Schouw
Acteurs: Peter Vandemeulenbroecke, Jantien Fick, Tobias Nierop
Decor: André Joosten & Peter Vandemeulenbroecke
Muziek: Tjalling Schrik
Script: Stormkamer met een tekstbijdrage van Jibbe Willems
Techniek: Roland van Meel & Marc Hoogendam
Campagnebeeld: Anne Harbers
Kostuums: Faye van der Vorst

In samenwerking met: Chassé Theater, Schouwburg De Kring, Parktheater, Het Speelhuis, Theaters Tilburg.

augustus 2021

september 2021