‹ Terug naar overzicht

LA Breda

LA Breda

zo 1 juli

Vorig jaar vond de eerste editie van LA Breda plaats in september. Dit jaar staat het festival op en rond terrein KlaversJansen gepland op 29, 30 juni en 1 juli.

De ontwikkelingen in het Havenkwartier en het Spoorgebied staan niet stil. Het is een attractieve plek met ruimte voor moderne stedelijkheid, creatief ondernemen en cultuur. Zo is KlaversJansen, het terrein aan de Belcrumweg en de Speelhuislaan, het deel van dat Spoorgebied dat kan uitgroeien tot een bruisende ontmoetingsplek voor publiek en makers. Ontwikkelingen in de kunst en de creative industry krijgen er een vaste stek, zowel in producerende als presenterende zin. In festival LA Breda zetten we ze ook dit jaar weer centraal.

LA (Live Art) Breda brengt kunst letterlijk tot leven en verbindt de beeldende kunst aan theater, circus, muziek, dans en andere disciplines en (sub)culturen. Voorstellingen, installaties en exposities zullen je verrassen en uitdagen, grenzen worden verlegd.

Dompel je op 29, 30 juni en 1 juli weer onder in de wereld van live art en maak kennis met jonge, talentvolle makers. Houd voor de laatste ontwikkelingen de website en Facebook in de gaten.

LA Breda is een initiatief van Podium Bloos.

KAARTEN

augustus 2022