‹ Terug naar overzicht

Belcrum Bios Buitenfilm

La Isla Minima

wo 22 augustus

ALBERTO RODRÍGUEZ
Aanvang: 21.15 uur – inloop: 20.30 uur
KAARTEN
€ 3,50

Spanje, 1980. Twee tienerzussen verdwijnen onder verdachte omstandigheden in een verlaten dorp in de diepe moeraslanden van Zuid Spanje. Twee politieagenten die elkaars tegenpolen zijn vertrekken vanuit Madrid naar de getroffen regio. Wanneer ze op twee lijken stuiten, moeten de agenten hun verschillen opzij zetten om de moordenaar onder ogen te komen die al jaren het dorp in de ban houdt.

La isla minima is een sfeervolle en intelligente thriller die maar liefst 10 Goya’s in de wacht sleepte (de Spaanse Oscars).

regie: Alberto Rodríguez / thriller / met: Javier Gutiérrez, Raúl Arévalo, Nerea Barros / Spanje 2014, 105 min. / Spaans gesproken / Nederlands ondertiteld

Arrangement

Verzekerd zijn van de beste plekken bij de Belcrum Bios Buitenfilm? Met het buitenfilm arrangement staat er een strandstoel klaar zodat u op een comfortabele manier kan genieten van de film. Daarnaast zijn er twee consumpties naar keuze en een schaal met popcorn en nacho’s bij dit arrangement inbegrepen. Laat de film maar beginnen!

Het arrangement is per persoon te boeken voor € 10 (excl. filmticket). KAARTEN arrangement

augustus 2022