‹ Terug naar overzicht

Breda Actief

Match ’n Catch

do 25 september

AANVANG: 15.45 UUR
ENTREE: GRATIS

Match ’n Catch is een nieuw event waarbij jongeren kennismaken met zo’n 40 Bredase maatschappelijke organisaties. Een mooie kans om een professioneel netwerk op te bouwen, competenties te ontwikkelen, ervaring op te doen én iets te betekenen voor maatschappelijke organisaties in Breda.

Tijdens de Match ’n Catch zijn zo’n 40 maatschappelijke organisaties vertegenwoordigd die graag kennis met je maken. Deze vrijwilligersorganisaties kunnen jouw actuele kennis, ervaring en nieuwe ideeën heel goed gebruiken. Bijvoorbeeld bij het organiseren van een evenement, op het gebied van sociale media, marketing en communicatie, zichtbaarheid in de wijk of uitbreiding van activiteiten.

Jij leert nieuwe organisaties kennen die waardevol zijn voor je werkveldoriëntatie. Je ontwikkelt je talenten, leert nieuwe dingen en doet waardevolle ervaring op. Door je in te zetten voor een maatschappelijke organisatie geef je een extra invulling en dimensie aan de praktijkkant van jouw studie en maak je samen met je studiegenoten kennis met de leisure sector op maatschappelijk gebied. De waardering die je ervoor krijgt, is onbetaalbaar.

Let op: dit event is speciaal voor studenten van Academy for Leisure

Klik hier voor het Facebook evenement.

augustus 2022