‹ Terug naar overzicht

Belcrum Bios Buitenfilm

Maudie

vr 24 augustus

AISLING WALSH
Aanvang: 21.15 uur – inloop: 20.30 uur
KAARTEN
€ 3,50

Maud is een tengere vrouw die weet wat ze wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij de afstandelijke visboer Everett Lewis. Everett is gewend om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch weet Maud zijn vertrouwen te winnen met haar optimisme en levenslust. Wat begint als een moeizame relatie groeit uiteindelijk uit tot een bijzonder huwelijk.

Sally Hawkins (Blue Jasmine) en Ethan Hawke (Boyhood) schitteren in dit ontroerende drama over het huwelijk tussen Canadees volksschilder Maud Lewis en haar man Everett.

Maudie won tijdens het Vancouver International Film Festival de Super Channel People’s Choice Award, de hoogste publieksprijs die tijdens het festival wordt uitgereikt.

Mocht het slecht weer zijn dan vertonen we de film binnen en kruipen we gezellig bij elkaar in de grote zaal.

regie: Aisling Walsh / romantiek, drama, biografisch / met: Ethan Hawke, Sally Hawkins / Ierland, Canada 2016, 115 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

Arrangement

Verzekerd zijn van de beste plekken bij de Belcrum Bios Buitenfilm? Met het buitenfilm arrangement staat er een strandstoel klaar zodat u op een comfortabele manier kan genieten van de film. Daarnaast zijn er twee consumpties naar keuze en een schaal met popcorn en nacho’s bij dit arrangement inbegrepen. Laat de film maar beginnen!

Het arrangement is per persoon te boeken voor € 10 (excl. filmticket)

KAARTEN arrangement

augustus 2022