‹ Terug naar overzicht

WArd/waRD/Ann van den broek

Memory Loss (try-out) + nagesprek

vr 10 januari

Aanvang: 20.30 uur
KAARTEN
try-out | € 10,-
Gratis voor We Are Public leden (alleen deurverkoop)

Na een repetitieperiode van een maand in onze theaterzaal presenteert de Belgisch choreografe Ann Van den Broek op 10 januari een try-out van haar nieuwe voorstelling Memory Loss in Bloos. Ben er als eerste bij! 

Memory Loss is de derde en laatste voorstelling uit Ann Van den Broek’s drieluik, The Memory Loss Collection. In Memory Loss komen eerdere creaties Blueprint on Memory en Zooming in on Loss samen en culmineren met nieuwe elementen tot het slotstuk. In een interactief decor verliezen de vijftien performers hun eigen ik. Tekst, beweging, muziek en technologie komen samen in een spel met realiteit en illusie.

Het proces is onomkeerbaar. Gevangen in ruimte en brein. Alle houvast vervaagt en de resterende signalen duiden naar onbelichte paden. In de duisternis vervliegt elke aanleiding tot deze stoffelijke wereld, elke herinnering sijpelt weg. Het ultieme verlies van zichzelf. Liefdevol en wreed. Een wrange werkelijkheid waar niemand hetzelfde uitkomt.

The Memory Loss Collection
Met The Memory Loss Collection verdiept Ann Van den Broek zich in het thema geheugenverlies. Dit project bestaat uit drie voorstellingen, workshops, inleidingen en verbindingen met maatschappelijke organisaties. De laatste voorstelling in de reeks gaat op 17 januari 2020, onder de titel Memory Loss, in première in Theater Rotterdam.

Nagesprek
Na afloop is er een gratis nagesprek met choreografe Ann Van den Broek en Moos van den Broek, programmeur Podium Bloos.

Concept, regie en choreografie: Ann Van den Broek | Originele cast: Ann Van den Broek, Frauke Mariën, Louis Combeaud, Nik Rajšek, Marion Bosetti, Jean-Gabriel Maury, Carla Guerra, Kamil Pilarski, An Hackselmans, Anthony van Gog, Aryeh Weiner, Iuri Costa, Isaiah Selleslaghs, Gabrielle Aidulis, Maxime Abbenhues, Samina de Wulf en Karlijn Roest | Muziekcompositie: Nicolas Rombouts, Gregory Frateur en Ann Van den Broek

Memory Loss is een productie van WArd/waRD (NL/BE) in coproductie met vaste partners Theater Rotterdam (NL) en ccBerchem (BE) en met Theater Freiburg (DE), Podium Bloos (NL) en La Briquetterie (FR).

Fotografie: Rio Staelens / design: De Zagerij

augustus 2022