‹ Terug naar overzicht

Havencultuurfestival

Overslag Festival 2019

za 26 oktober

Aanvang: 18:00 uur | Einde: 02:00 uur
Gratis

Het is tijd voor alweer de derde editie van Overslag! Een avontuurlijk festival van beeld en geluid wat je op één avond langs de culturele broedplaatsen in het havengebied van de Belcrum brengt.

Overslag vind plaats tijdens het slotweekend van Graphic Matters en biedt een selectie van bands, voorstellingen en exposities. Volg de route langs Belcrum Beach, STEK, Electron Breda, Poppodium Phoenix Breda, Klaarlicht, Stokvishallen, Tiuri, Podium Bloos, Brack en PIER 15 Skatepark en laat je verrassen door verschillende kunst- en muziekstijlen, geniet van een drankje en take your ‘Information SUPERPOWER!!!’

Line-up Podium Bloos

20:30 uur | Red Valley
Red Valley neemt je mee op muzikale reis. Droom weg onder het genot van rustige slow blues, psychedelische rock en energieke folk. Deze combinatie van stijlen zorgt voor een vernieuwend, maar herkenbaar geluid. In 2018 won Red Valley de Scholieren Band Battle, stond de band op Breda Barst en verscheen hun eerste single. Red Valley bestaat uit Jesse Schut (bas, zang), Soof Zisis (gitaar, zang) en Dico Bak (drums).

21:45 uur | Frantic
Frantic speelt energieke indie-rock met een randje blues. De Bredase band haalt inspiratie uit verschillende (rock)muziekgenres. De bandleden zijn één met hun instrument en laten dat horen in snijdende riffs en pakkende gitaarsolo’s, ondersteund door overtuigende drums en strakke baslijnen. Samen creëren ze een eigen, frisse en toegankelijke sound.

Gratis entree op alle locaties (met uitzondering van Poppodium Phoenix i.v.m. speciaal avondvullend griezelprogramma).

Overslag wordt georganiseerd in samenwerking met Graphic Matters, Breda Photo en Gemeente Breda.

Klik hier voor meer informatie.

augustus 2022