‹ Terug naar overzicht

Musicalproductiegroep Nieuwe Veste

#OZZZ

za 28 maart – zo 29 maart

ZA 28 MAART 20.00 uur
ZO 29 MAART 13.00 uur
ZO 29 MAART 16.00 uur

KAARTEN

ENTREE: € 6 (regulier) of € 4 (kind)

Opruimen, huiswerk maken? Dees heeft veel belangrijkere dingen te doen. Appen met vriendinnen, de laatste posts checken of chatten met die leuke jongen. Iedere dag appt, tagt, twittert en swiped Dees erop los en een leven zonder Wi-Fi lijkt onmogelijk… Totdat een orkaan een grote stroomstoring veroorzaakt en Dees terecht komt in een wereld die verdacht veel lijkt op het land van OZZZ… Wegswipen lijkt geen optie en ook de GPS laat haar mooi in de steek. De goudgele weg volgen lijkt de enige manier om thuis te komen.

Regie en tekstbewerking: Roxane Clijsen
Dans: Tanja de Raad
Zang: Niels Jacobs
Decor: Marc Joosen
Vormgeving: Majorie Voorhuis
Met dank aan: Luna Sastra

Spelers: Lotte Brock, Isha de Haan, Layla Jansen, Lieke Janssen, Maereg Janssen, Fleur Ketellapper, Anchel Koreman, Tuncay Marcus, Fleur van Midde, Jannah Roovers, Maartje van Schelt, Heleen Smeets, Linda Vreeburg, Selene de Vries en Renate Wijnings

Voor de kaartverkoop en meer informatie kunt u terecht op de website van Theater Nieuwe Veste.

Tot zaterdag 28 maart 16.00 uur koopt u de kaarten bij de receptiebalie van Nieuwe Veste óf online. Na zaterdag 28 maart 16.00 uur zijn de kaarten vanaf 45 minuten voor aanvang van de desbetreffende voorstelling te koop aan deur bij Podium Bloos.

augustus 2022