‹ Terug naar overzicht

Guilherme Miotto / Korzo producties en Dans Brabant

Rise Up (try out)

za 24 januari

AANVANG: 20.30 UUR
ENTREE: € 8,- en voor studenten en scholieren € 4,-

KAARTEN

Met het verrassende stuk Gefallen voor twee b-boys maakte choreograaf Guilherme Miotto al indruk tijdens Festival En Plein Public. Zijn nieuwe voorstelling Rise Up is een solo speciaal gemaakt voor de meervoudig Wereldkampioen breakdance Menno van Gorp.

In een schimmige tussenwereld biedt hij moedig weerstand tegen de dood. Maar wat als hij eraan toegeeft? In een ongebruikelijke cocktail van urban, performance en hedendaagse dans grijpen geest en lichaam in elkaar. De tijd stuwt voort en de zwaartekracht krijgt steeds meer vat op het lichaam. Een echo van het leven is al wat overblijft. U krijgt de try-out te zien. De voorstelling zelf gaat op 31 januari op CaDance festival in première.

choreografie Guilherme Miotto | performance Menno van Gorp | decorontwerp Peter Missotten | dramaturgie Jack Gallagher | kostuum Jookje Zweedijk

Rise Up is een Korzo productie in coproductie met Dans Brabant en wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Tilburg en bkkc.

augustus 2022