‹ Terug naar overzicht

Bloosproductie

Seizoensopening Ogentroost

za 27 september

AANVANG: 20:00 UUR
ENTREE: € 12,50

KAARTEN

Podium Bloos opent graag met u het nieuwe theaterseizoen! Ogentroost is een avondvullend programma vol korte stukjes met muziek, theater, dans en literatuur. We geven hiermee graag een doorkijkje naar wat er komend seizoen bij ons te zien is en laten u kennismaken met makers waar we mee samenwerken.

Jenne Decleir
Jenne is een Vlaamse acteur/muzikant en regelmatig te zien in Nederlandse en Vlaamse series en films. Maar ook in het theater is Decleir geen onbekende. Momenteel maakt Jenne een vertelvoorstelling over de heilige Franciscus met zang en muziek. Het stuk is van Nobelprijswinnaar Dario Fo (ze werkten er zelfs samen aan in Italië). Op Ogentroost laat hij een stukje zien uit deze voorstelling.
Lees meer

Guilherme Miotto/Bodies anonymous i.s.m. MU Terminal
Miotto is een Braziliaans choreograaf. Hij is nauw betrokken bij Podium Bloos en werkte voor Dansgroep Amsterdam, Korzo, DansBrabant. Hij doceert tegelijkertijd op Theateracademie Maastricht en Fontys Hogeschool voor de Kunsten met zijn eigen methode ‘Instinctive Performance’. Op Ogentroost laat hij Viragom zien i.s.m. een danseres van Fontys Dansacademie.
Lees meer

Maud Vanhauwaert
Maud is een Vlaams schrijfster en tekstperformer. Haar debuutbundel ‘Ik ben mogelijk’ verscheen in 2011 bij Querido en kreeg de Vrouw Debuut Prijs. Ze schreef voor De Morgen, stond op Lowlands, werkte in het Poëziebordeel, was finalist Leids Cabarettenfestival en ga zo maar door.
Lees meer

C’est si Bon
Een gedreven Gypsy Jazz trio met Django Reinhardt als grootste inspiratiebron. Niet alles komt voorbij, wel veel: Swing, Gypsy Jazz, Valse Musette, Tzigane en Bossa Nova met moderne Jazz invloeden. Twee gitaristen en een bassist, en zie hoe opzwepend de avond wordt.
Lees meer

Maggie Monroe
Vijf dames, vijf stemmen en een vracht vrolijke noten. Vocal group Maggie Monroe laat zich vooral inspireren door lichte jazzmuziek uit de jaren ​’40 en ’50 met hier en daar een kleine zonde. Harmonieuze ballads en jazzy songs, geheel in retro stijl.
Lees meer

 

augustus 2022