‹ Terug naar overzicht

Theaterwerkplaats Ctrl-f

Selectiedag kinder- en jongerentheaterwerkplaats Ctrl-f

za 24 september

AANVANG: 11.00 – 12.00

In schooljaar 2016/2017 start kinder- en jongerentheaterwerkplaats Ctrl-f weer met een nieuw seizoen. Ctrl-f daagt jong talent vanaf 10 jaar uit: ga aan de slag en ervaar hoe je zelf theater kan maken in onze werkplaats! Is theater jouw serieuze passie en heb je talent om te acteren of theater te maken? Ontdek samen met onze theatermakers hoe leuk het is om toneel te spelen en creatief te denken. Je krijgt verschillende oefeningen om uiteindelijk je eigen talent binnen theater te ontplooien. Zo kun je in aanraking komen met de verschillende factoren die komen kijken bij het maken van een voorstelling zoals acteren, schrijven, regisseren. Groepen worden gemaakt op basis van leeftijd en ervaring.

Op zaterdag 24 september 2016 vindt de selectiedag plaats, waar we kijken welke groep het beste bij jou past. Voor de selectiedag is geen voorbereiding noodzakelijk en iedereen kan meedoen. Een week later hoor je of je bent toegelaten.

Meld je aan vóór 23  september met een mailtje naar [email protected] o.v.v. naam, leeftijd en eventuele spelervaring. Je hoort dan ook hoe laat je wordt verwacht tijdens de selectiedag. De dag is verdeeld in drie delen. Meer informatie over Ctrl-f en de groepenindeling vindt u hier.

augustus 2022