‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Sunset Cinema: Parasite

di 4 augustus

KAARTEN
Aanvang: 21.30 uur
€ 7,50

Deze hele zomer zie je de mooiste films bij Sunset Cinema, de buitenbios van Breda.

Wat is er nou mooier dan een film kijken in de buitenlucht, met de ondergaande zon op de achtergrond? Bij Sunset Cinema kan je elke dinsdag terecht voor een fijne film. Er zijn vertoningen op allerlei locaties in Breda, waaronder bij Podium Bloos op 21 juli, 4 en 18 augustus en 1 en 15 september. Neem plaats in een van onze fijne strandstoelen, pak er een drankje bij en geniet!

Over Parasite
Winnaar Gouden Palm op het filmfestival van Cannes. De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning en worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer een van de kinderen een baan aangeboden krijgt bij de rijke familie Park ziet het gezin mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Langzaam maar zeker doen ze hun intrede tot het leven van de familie Park en daarbij hebben ze geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

regie: Joon-ho Bong | cast: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi | Speelduur: 132 min | Jaar: 2019 | Land: Zuid-Korea

Sunset Cinema is een initiatief van Chassé Cinema, Podium Bloos, Radio Pannekoek en Belcrum Bios.

Trailer

augustus 2022