‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Chassé Cinema

Sunset Cinema: Imagine: John & Yoko

di 1 september

KAARTEN
Aanvang: 20.30 uur
€ 7,50

Deze hele zomer zie je de mooiste films bij Sunset Cinema, de buitenbios van Breda.

Wat is er nou mooier dan een film kijken in de buitenlucht, met de ondergaande zon op de achtergrond? Bij Sunset Cinema kan je elke dinsdag terecht voor een fijne film. Er zijn vertoningen op allerlei locaties in Breda, waaronder bij Podium Bloos op 21 juli, 4 en 18 augustus en 1 en 15 september. Neem plaats in een van onze fijne strandstoelen, pak er een drankje bij en geniet!

Over Imagine: John & Yoko
Een must-see voor alle Beatles fans en in het bijzonder die van John Lennon in de bioscoop: “Imagine” van John Lennon en Yoko Ono. De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000, waaronder nummer 1 in 2015.

John en Yoko’s Imagine is speciaal voor de heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround. Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal.

De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt.

Het exclusieve bonusmateriaal, met onder andere John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS, zodat u het gevoel krijgt dat u bij hen in de studio bent.

regie: John Lennon en Yoko Ono | Cast: John Lennon, Yoko Ono, Fred Astaire, George Harrison, Jack Palance | Speelduur: 83 min | verwacht: di 1 sep | Jaar: 1972 | Land: Verenigde Staten | Taal: Engels gesproken

NB: Bij slecht weer wordt de film vertoond in de theaterzaal.

Sunset Cinema is een initiatief van Chassé Cinema, Podium Bloos, Radio Pannekoek en Belcrum Bios.

Trailer

augustus 2022