‹ Terug naar overzicht

Podium Bloos & Avans Hogeschool

The Art of Cycling

vr 26 juni

Kaartverkoop start begin mei

In aanloop naar La Vuelta Holanda organiseren we op 26 juni – in samenwerking met het Expertisecentrum Sustainable Business van Avans Hogeschool – The Art of Cycling, een thematisch programma met de theaterhit Schwalbe op eigen kracht, uitdagende tutorials en healthy food. Een boost voor iedere sport- en kunstliefhebber!

Wist je dat fietsen en kunst veel raakvlakken hebben? Zowel in sport als kunst gaat het om het verleggen van grenzen. Dat geldt ook voor mensen en bedrijven die de uitdaging aangaan om helemaal circulair of zelf regeneratief te gaan werken. In het thematische marathonprogramma The Art of Cycling verbinden we deze werelden en zoeken we de ‘edge’ op van ons uithoudingsvermogen. We dagen je uit met de CO2 neutrale voorstelling Schwalbe op eigen kracht van het theatercollectief Schwalbe en uitdagende tutorials; van lecture performances, tot workshops, film en installaties over gezonde groei van de economie, energie transitie en community farming. Als energiebooster serveren we in de avond een biologisch tapasmenu met lokale ingrediënten. De dag wordt feestelijk afgesloten met een muziekoptreden! Wie dat is of zijn houden we nog even geheim…

The Art of Cycling is een productie van Podium Bloos in samenwerking met het Expertisecentrum Sustainable Business van Avans Hogeschool.

augustus 2022