‹ Terug naar overzicht

Stichting in Concert

The Sound of Christmas

vr 9 december – za 10 december

KAARTEN
20:00
€19,50

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2022 presenteert Stichting in Concert ‘The Sound of Christmas’ welke plaats gaat vinden bij Podium Bloos in Breda. In dit concert brengen zij een avondvullende show waarin je kerst gaat beleven zoals je die nog nooit beleefd hebt!

Binnen het gekozen thema wordt in de sfeer van een luxe kerstgala muziek ten gehore gebracht die jou het echte kerstgevoel geeft. Niet alleen bekende de klassiekers passeren de revue, maar juist ook unieke, swingende en niet bij het grote publiek bekende pareltjes. De voor deze show gemaakte arrangementen geven het geheel een bijzonder jasje!

Speciaal voor dit concert heeft Stichting in Concert weer een orkest samengesteld met talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda. Samen werken zij op projectmatige basis in een korte tijd toe naar een avondvullende show. Vorig jaar oktober brachten zij de eerste concertreeks ‘Simply The Best’ ten gehore. Het doel van Stichting in Concert is het gat tussen amateur- en professionele muzikanten, vocalisten en technici te verkleinen. Diverse disciplines werken met elkaar samen en geven deelnemers de kans ervaring op te doen en een goed portfolio op te bouwen.

december 2022

januari 2023

maart 2023