‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda

Theater Festival Breda | Familiedag (6+)

zo 17 november

Aanvang: 14.00 uur

KAARTEN
Passe-partout voor alle drie de voorstellingen (€ 7,50)
Losse kaart 48 HRS | Zonder Titel (€ 3,50)
Losse kaart Het Breda’s Theater | Verboden voor kinderen (€ 3,50)
Losse kaart De Accordeon Piet | De Kwijtgeraakte Muziek(peper)noot (€ 3,50)

Op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt de 29e editie van Theater Festival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB). Op zondag is het traditiegetrouw ‘familiedag’, met voorstellingen voor iedereen vanaf 6 jaar. Een passe-partout voor alle drie de voorstellingen kost € 7,50. Er zijn per voorstelling ook losse kaarten verkrijgbaar à € 3,50 per persoon.

Tijdens AtoB tonen Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier. En bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Het AtoB zorgt, evenals vorig jaar, voor verbinding tussen groepen en spelers door middel van het 48H Theater Project: een binnen 48 uur gemaakte voorstelling door spelers van verschillende verenigingen.

Programma zondag 17 november:

14.00 uur: 48 HRS | Zonder Titel (6+)

15.00 uur: Het Breda’s Theater | Verboden voor kinderen (6+)
Op een klein eiland ergens op deze aardbol regeert Koning Flip op een vrolijke manier. Hij heeft het beste voor met iedereen, vooral met alle kinderen. Zijn zus Fina vindt dat helemaal niks en wil dat het paleis verboden voor kinderen is. Het liefst wil ze alle vrolijkheid van het eiland verbannen. Hoe zal ze dat aanpakken en gaat haar dat lukken? Lien en Rien, die een beetje kunnen toveren, nemen ons mee om te kijken hoe dit afloopt.

16.00 uur: De Accordeon Piet | De Kwijtgeraakte Muziek(peper)noot (6+)
Accordeon Piet gaat samen met Hartjes Piet op zoek naar de kwijtgeraakte muziek(peper)noot om het liedje af te kunnen maken. Een vrolijke muzikale voorstelling met liedjes die iedereen uit volle borst kan meezingen.

Theater Festival Breda wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Breda.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl | Facebook

augustus 2022