‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda

Theater Festival Breda

za 16 november

Aanvang: 20.00 uur | Einde: 23.00 uur
KAARTEN
€ 13,50

Op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt de 29e editie van Theater Festival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB). Op zondag is het traditiegetrouw ‘familiedag’, met voorstellingen voor iedereen vanaf 6 jaar.

Tijdens AtoB tonen Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier. En bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Het AtoB zorgt, evenals vorig jaar, voor verbinding tussen groepen en spelers door middel van het 48H Theater Project: een binnen 48 uur gemaakte voorstelling door spelers van verschillende verenigingen.

Programma zaterdag 16 november:

Theater Achterom | Het Bezoek
Een echtpaar op bezoek bij een ander echtpaar. Niets bijzonders, op het eerste gezicht. Maar… waar hebben ze het eigenlijk over? En wie is toch die Peter die steeds voor de deur staat?

Allure Theatersport
Intermezzo met improvisatietheater.

Teater 77 | Bloedjeuk
Het team ligt stil. In een wirwar van intriges, afgunst, verloocheningen en achterdochtige kantoorpraat, probeert The Freshmaker goede gesprekken te voeren om zijn weerbarstige teamleden weer operationeel te krijgen. Echter Chris, Esther en Susan krommuniceren zich door de impasse heen met een wonderbaarlijk palet van analyses van psychologie van de koude grond.

Theater Festival Breda wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Breda.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl | Facebook

november 2019

za 23 november

SENANG

Tg Goed Gezelschap
za 30 november

MUSICA

Nassau Harmonie Breda

december 2019

januari 2020

vr 17 januari

Polonaise

Theatergroep Het Witte Water
za 18 januari

Polonaise

Theatergroep Het Witte Water

februari 2020