‹ Terug naar overzicht

Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB)

Theaterfestival Breda – vrijdag

vr 23 november

Aanvang: 20.00 uur
KAARTEN
€ 12,50

Op 23, 24 en 25 november vindt de 28e editie van het Theaterfestival Breda plaats in Podium Bloos. Het festival wordt georganiseerd door het Amateur Toneel Overleg Breda (AtoB). Op vrijdagavond 23 november zijn er drie voorstellingen te zien: Kaleidoscoop, Het Breda’s Theater en De Boulevard All Stars.

Kaleidoscoop – Ik voel me zo ver verwijderd van gewoon een bizon schieten
Wij zijn gelukkig. Punt. Een verhelderende inkijk in de relatie van twee gelukkige stellen die samen een hoop ballen hoog te houden hebben.

Het Breda’s Theater – Een Date met Mister Gently
Margot wordt 45 jaar. Maar wat geef je een vrouw die alles al heeft? De vriendinnenclub heeft het er maar moeilijk mee. Totdat er een grapje wordt gemaakt, waar hartelijk om gelachen wordt. Maar dan wordt de grap werkelijkheid en belanden de vriendinnen in een wel héél ongemakkelijke situatie…

De Boulevard All Stars – Als het doek valt..
Drie broers maken zich op voor een optreden, maar de twijfel over nut en noodzaak slaan toe. De oude luister is verdwenen, de grote acts zijn dood. De broers overdenken hun leven. De toekomst is dichterbij dan ze denken, maar of die net zo levendig is als het verleden?

Tijdens dit jaarlijks terugkerende weekend aan het begin van de herfst, tonen de Bredase amateur toneelverenigingen een breed scala aan speelstijlen in een aantal kleine, bijzondere voorstellingen. Klein, want elk optreden duurt niet langer dan drie kwartier uur en bijzonder omdat het, in deze vorm, nog niet eerder te zien is geweest.

Voor het publiek is het festival een mooie gelegenheid om eens te gaan zien wat het Bredase amateur toneel zoal te bieden heeft.

Meer info: www.theaterfestivalbreda.nl

Als u graag op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws rond het Theaterfestival, dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Hier worden ook als eerste de foto’s van het festival gepubliceerd.

 

augustus 2022